Massage

  • Brabrand

Massage

Få dybdegående og afspændende massage hos Aarhus Fysioterapi.

Vores fysioterapistuderende, som varetager massagen, har alle afsluttet deres massageeksamen og stort kendskab til kroppens anatomi, dens funktion og fysiologi. De vil derfor stå klar til at hjælpe dig med lige din problemstilling og dine præferencer – uanset om det er smertelindring, afslapning eller afspændende massage, du har brug for

Du kan desuden supplere din fysioterapeutiske behandling med massage. Gør du det, vil din fysioterapeut rådføre den studerende om din situation, og hvordan du responderer bedst på massagen.

Priser
1 behandling af 25 min: 175 kroner
1 behandling af 50 minutter: 350 kroner

Hvor: Brabrand

 

Specialer inden for massage

Hos vores søsterklinik Aarhus Baby Univers er vores massører specialiseret i gravidmassage og efterfødselsmassage i forbindelse med:

  • Ubehag og smerter
  • Stressreduktuion
  • Lindre spændinger

Læs mere her

Hvad er massage godt for?

Stressreduktion
Massage er kendt for at reducere stressniveauerne ved at fremme afslapning og frigive spændinger i kroppen.

Muskelafslapning og smertelindring
Massage er med til at løsne stramme muskler og mindske smerter forårsaget af stress, overbelastning eller skader.

Blodcirkulation
Massage stimulerer blodcirkulationen i kroppen, hvilket fremmer heling af muskler samt øger kroppens overordnede funktion.

Styrkelse af immunsystemet
Regelmæssig massage har en positiv indvirkning på immunsystemet, idet det reducerer stresshormoner og øger antallet af hvide blodlegemer, som er afgørende for at bekæmpe infektioner og sygdomme.

Mental sundhed
Udover de fysiske fordele som massage har, så har massage også en positiv indvirkning på mental sundhed, idet massage reducerer angst, depression og forbedrer søvnkvaliteten. Den beroligende effekt af massage kan hjælpe med at fremme en følelse af velvære og balance i sindet.

Find os

Aarhus Fysioterapi – Brabrand har nem adgang og gratis parkering lige ved døren.

Brabrand
Silkeborgvej 620, 8220 Brabrand