Fysioterapi

Hos Aarhus Fysioterapi tilbyder vi en række forskellige muligheder for fysioterapeutiske behandlinger, både med og uden henvisning fra lægen. Du kan læse mere om mulighederne herunder.

 • Akut fysioterapi (uden henvisning)
 • Fysioterapi med henvisning fra lægen
 • Vederlagsfri fysioterapi
 • Hjemmebehandling

Hos Aarhus fysioterapi starter den fysioterapeutiske behandling med en grundig samtale, undersøgelse og analyse af din problemstilling. Med udgangspunkt i undersøgelsens fund, dine ressourcer, behov og den nyeste viden indenfor området, udarbejdes der i samarbejde en plan og et fælles mål for det videre behandlingsforløb.

Fysioterapi med henvisning fra lægen

Hos Aarhus Fysioterapi arbejder vi inden for den offentlige sygesikring. Du kan derfor gøre brug af en henvisning fra din læge og få dækket noget af behandlingen af det offentlige. Har du fået en henvisning fra lægen, sørger vi for, at det bliver medregnet i forløbet.

Priser: 

 • Første konsultation: Patientandel: 281,88 kroner og sygesikring betaler 182,51 kroner
 • Efterfølgende gange: Patientandel: 179,23 kroner og sygesikringen betaler 116,04 kroner

Akut fysioterapi (uden henvisning)

Har du akut behov for behandling, uden henvisning fra lægen, så tøv ikke med at kontakte os. Vores fysioterapeuter har kompetencerne til at hjælpe dig.

Priser:

 • Første konsultation: 464,39 kroner og efterfølgende behandlinger 295,27 kroner.

Vederlagsfri fysioterapi

Personer med bestemte diagnoser har mulighed for at få dækket hele behandlingen af det offentlige. Det kaldes for vederlagsfri fysioterapi og kan med en lægehenvisning tilbydes til personer med et svært fysisk handicap eller til personer med funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom.

Hos Aarhus Fysioterapi vil behandlingen oftest tage udgangspunkt i en aktiv behandling, der har fokus på at forbedre, vedligeholde eller forhale udviklingen af den enkelte patients sygdom eller handicap.

Henvisningskriterier: 

Herunder vil der komme en kort forklaring på hvordan lægen vurdere om du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi. Der findes to former for vederlagsfri fysioterapi:

  1. Svært fysisk handicap: Personen skal have et svært fysisk handicap. En person, som kan klare sig selv indendørs i døgnets 24 timer uden hjælp eller hjælpemidler til den daglige personlige livsførelse, har ikke et svært fysisk handicap.
  2. Progressiv sygdom: Personen skal have en funktionsnedsættelse som følge af en progressiv sygdom.

Du kan læse om vederlagsfri fysioterapi her

Hjemmebehandling

Vi har erfaret, at patienter med kroniske lidelser, nedsat funktions evne med videre kan have svært ved at komme til behandling på klinikken. Vi tilbyder derfor muligheden for, at du kan modtage behandling i dit eget hjem. Vi behandler alle patientgrupper og har kompetente fysioterapeuter på klinikken, der har bred erfaring med hjemmebehandling/træning.

Brug for en behandling?

Har du brug for en behandling, så kan du kontakte os via telefon +45 8625 2590 eller ved at book en tid online via knappen herunder.