Osteopati

  • Brabrand

Osteopatisk behandling

Osteopati er en holistisk behandlingsform, der behandler ĂĄrsagen til hvorfor symptomerne opstĂĄr.

I osteopatien fokuseres der på det muskuloskeletale system og dets samspil med kroppens øvringe systemer. Osteopater behandler ikke kun symptomerne, men forsøger at forstå og behandle de bagvedliggende årsager til problematikken i kroppen.

Osteopati kan hjælpe alle former for smerte, utilpashed, hovedpine, funktionsnedsættelser.

Det kan være problematikker i:

  • Fod, ankel, knæ og hofte
  • Bækken, symfyse, ryg og nakke
  • hĂĄnd, albue og skulder
  • Hovedpine, svimmelhed, kæbesmerter, tinnitus.
  • Fordøjelsesproblematikker, IBS (irritabel tyktarm), mavesyrer og menstruationssmerter.

Hvor: Aarhus Fysioterapi – Brabrand
Pris: 10 gratis opstartssamtale, herefter 360-550 kroner per konsultation.
Din behandler: De osteopatiske behandlinger varetages af fysioterapeut og 2 års. osteopati stud. Nina Kjær.

GRATIS opstartssamtale

Bliv ringet op til en gratis samtale om, hvordan osteopati kan hjælpe dig

3 hurtige om osteopati

Selvhelbredelse

Osteopater tror på kroppens evne til at helbrede sig selv. Ved at identificere og korrigere strukturelle ubalancer og/eller dysfunktioner søger behandleren at understøtte kroppens naturlige helbredelsesprocesser.

Kroppens enhed

Osteopati bygger på ideen om, at kroppen udgør en enhed, hvor struktur og funktion er tæt forbundet. Eventuelle problemer i det muskuloskeletale system kan påvirke kroppens øvrige systemer og omvendt. Hermed kan årsagen til smerten eller funktionsnedsættelsen godt stamme fra et andet sted i kroppen. 

Manuel behandling

Osteopater arbejder med manuelle teknikker, hvilket betyder osteopaten arbejder med sine hænder. Derudover kan osteopati også indeholde simple øvelser og anbefalinger angående vaner.

4 grunde til at vælge osteopati

1. Helhedsorienteret tilgang: Osteopati fokuserer på kroppens helhed og betragter kroppen som en integreret enhed. Denne tilgang søger ikke blot at behandle symptomer, men at adressere underliggende årsager til ubalance eller smerte.

2. Ikke-invasiv behandling: Osteopatiske teknikker er generelt ikke-invasive, hvilket betyder, at de ikke kræver kirurgi eller farmaceutiske lægemidler. Dette kan være en fordel for dem, der foretrækker mere naturlige behandlingsmetoder eller ønsker at undgå potentielle bivirkninger af medicin.

3. Fremmer kroppens egen helingsproces: Osteopati fokuserer på at stimulere kroppens naturlige helingsmekanismer. Osteopatiske teknikker hjælper kroppen med at helbrede sig selv mere effektivt.

4. Forebyggelse af fremtidige problemer: Ved at identificere og korrigere ubalancer eller dysfunktioner i kroppen kan osteopati også hjælpe med at forebygge fremtidige problemer. Dette kan omfatte at forbedre kropsholdning, bevægelsesmønstre og biomekanik, hvilket reducerer risikoen for gentagne skader eller kroniske tilstande.

Find os

Aarhus Fysioterapi har to afdelinger, der begge har nem adgang og gratis parkering lige ved døren.

Brabrand
Silkeborgvej 620, 8220 Brabrand