Virksomhedsaftale med Aarhus Fysioterapi

Sæt fokus på sundhed og sænk dine medarbejderes sygefravær

Hæv trivsel og sænk sygefravær

Vil du gerne øge produktiviteten, sænke sygefraværet og forbedre trivslen på din arbejdsplads? Så bør din virksomhed gøre motion og smertebehandling let tilgængeligt for medarbejderne.

Undersøgelser viser nemlig, at jævnlig motion og smertebehandling giver mærkbare resultater.

Betydning af motion pĂĄ arbejdspladsen:

  • N40% mindre sygefravær
  • N3.130 kroner sparer din virksomhed i gennemsnit pr. med arbejder pga. lavere sygefravær
  • N10% forøgelse af produktivitet hos ansatte

Kilder: Børsen og Arbejdstilsynet

Virksomhedsaftale gør det nemt

Hos Aarhus Fysioterapi har vi kompetencerne og ressourserne til at give din virksomhed nem adgang til motion og behandling af smerter. Se herunder, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

C

Vi hjælper med at implementere og varetage tre indsatser

1. Motion pĂĄ og uden for arbejdet
Undersøgelser viser at bare en times motion om ugen øger produktivitet op til 10% og sænker sygefraværet op til 40%. Med træning hjælper vi din virksomhed på vej mod en mere rask og effektiv hverdag.

2. Smertebehandlinger
Hver tredje dansker på arbejdsmarkedet oplever smerter flere gange om ugen. 20% af alt sygefravær er på grund af smerter. Med fysioterapeutisk behandling eller massage kan vi reducere symptomerne og medvirke til at dine ansatte trives bedre og er mindre syge.

3. Forbedre ergonomi og sundhedstjek
Med gennemgang af, hvad der er ergonomisk bedst, kan vi forebygge  og undgå smerte og sygdom hos de ansatte. Derudover kan de ansatte få et sundhedstjek og blive klog på deres kroppes fysiske tilstand.

C

Konkrete indsatser til netop din virksomhed

Ingen virksomheder er ens. Derfor er den enkelte virksomheds behov og ønsker også forskellige. Herunder finder du alle vores ydelser for virksomheder. Kontakt os for at få en snak om, hvad der passer til netop din virksomheds behov.

1. Motion

Bootcamp
Et træningsforløb på 8 uger, I kan tilbyde jeres medarbejdere. Vores bootcamp har fokus på hård fysisk træning under kyndig vejledning af fysioterapeuter på klinikken.

Træningsforløb
Træningen kan foregĂĄ bĂĄde pĂĄ arbejdspladsen og klinikken – og bĂĄde i eller udenfor arbejdstiden.

På Arbejdspladsen: Træningen kan foregå både ude og inde alt efter faciliteter. Aarhus Fysioterapi stiller udstyr og redskaber til rådighed, hvis det er nødvendigt. Træningen varetages af en fysioterapeut, og vil bestå af både styrketræning og pulstræning. Træningen kan foregå både i grupper af medarbejdere eller som individuel træning.

På klinikken: Samme ydelse som ovenfor, men her bruges Aarhus Fysioterapis faciliter. Her kan træningen ligeledes laves i grupper eller individuelt.

2. Smertebehandling

Massage pĂĄ arbejdspladsen
En ansat fra Aarhus fysioterapi kommer ud pĂĄ arbejdspladsen i X antal timer og tilbyder massage til de medarbejdere, der har lyst og behov for dette.

Fysioterapeutisk behandlinger
Behandlingerne kan enten foregĂĄ pĂĄ klinikken eller pĂĄ arbejdspladsen.

På klinikken: Medarbejderen får en grundig undersøgelse af sin problematik af en fysioterapeut, og herefter udføres den rette behandling til problematikken.

På arbejdspladsen: Virksomheden stiller rum til rådighed til en fysioterapeut i x antal timer, hvor medarbejderne så kommer forbi, hvis de har en problematik. Undersøgelser samt behandling udføres på arbejdspladsen.

3. Ergonomisk gennemgang og sundhedstjek

Sundhedstjek
Screening af kroppen og måling  med Inbody (kropssammensætning af muskler, knogler, fedt, osv.)

Ergonomisk gennemgang
Ergonomisk gennemgang af arbejdspladsen, hvor der er fokus på både overordnede strategier ift. ergonomi, men også hvor der er fokus på den enkelte medarbejder, da den bedste løsning for medarbejderen er individuelt.

Ergonomisk oplæg
Fysioterapeut kommer ud på arbejdspladsen og holder et oplæg om ergonomi, forebyggelse af smerter, fysisk aktivitet på arbejdspladsen og til en generel snak om myter ift. arbejdsstilling o.lign.

Hør mere om at få en virksomhedsaftale med Aarhus Fysioterapi

Besøg os og se vores lokaler eller kontakt os på mail fys@aarhusfys.dk for at høre mere om vores virksomhedsaftaler.