BARSELSTRÆNING

HOLD KROPPEN STÆRK MENS DU ER PÅ BARSEL

Bliv en del af vores populære barselshold, hvor du får pulsen op, mens dit barn leger ved siden af. Vi har både hold for mødre og fædre på barsel.

  • Intro til barselstræning

VORES  BARSELSHOLD

Holdet er for dig, der er blevet forældre, og gerne vil i gang med noget træning, hvor der er plads til, at jeres barn er med, både legende eller sovende. Holdet er både for mødre og fædre, som er på barsel.

Træningen består af en blanding af styrketræning, konditionstræning samt stabilitetstræning, og vil tage udgangspunkt i den enkelte.

På holdet tilpasses træningen til dig. Vores Far/barn hold har derfor højere intensitet end vores mor/barn hold, hvor der er ekstra fokus på, at du genfinder fornemmelsen og styrken af din bækkenbund og core. Der tages altid hensyn efter den enkeltes niveau og udfordringer, og holdene består kun af 8 deltagere, hvorfor der er altid er tid til den enkelte.

HOLDOVERSIGT

Tilmelding er “først til mølle”

MOR/BARN

Mandag: 11.30-12.30
Onsdag: 10.30-11.30 (Trine)
Onsdag: 11.30-12.30 (Kamilla)
Torsdag: 11.30-12.30 (Fyldt)
Fredag: 11.00-12.00

EFTERFØDSELSPILATES

Tirsdag: 11.30-12.30 (Kamilla)

FAR/BARN

Mandag: 09.30-10.30

PRAKTISK INFORMATION

Næste opstart
Uge 12 (8 ugers forløb med 1 træning ugentligt)

Pris
850 kroner – Mulighed for op til 472 kr. i tilskud fra Sygesikring “danmark”

Hvem træner os?
Holdene varetages af Trine G. Dahl, der er fysioterapeut og medejer hos Aarhus Baby Scanning og Aarhus Fysioterapi, og Kamilla Caspersen, der er GynObs Fysioterapeut hos Aarhus Fysioterapi.

TILMELDING

Send mail til tilmelding@aarhusfys.dk for at tilmelde dig eller høre nærmere om næste holdstart – eller om muligheden for at hoppe med på et allerede igangsat hold.

9 + 13 =

FIND DIT TRÆNINGSHOLD